dimecres, 19 de febrer del 2014

ESTUDIANTS UNIVERSITARIS COL.LABOREN AMB L´OBSERVATORI DE LA DELINQÜÈNCIA DE CASTELLDEFELS

Diversos alumnes universitaris durant el curs 2013-14 estaran realitzant pràctiques curriculars del Grau de Criminologia o del Màster d’intervenció criminològica col·laborant amb la Policia Local o amb altres departaments de l´Ajuntament de Castelldefels

 Els joves haurien de poder practicar els seus coneixements universitaris envers dels estudis que estan realitzant. L´Observatori de la delinqüència de Castelldefels té signats convenis de col·laboració amb les universitats catalanes UB, UAB, UPF i  UIC. A més aquest any ha signat conveni de cooperació educativa amb la Universitat Miguel Hernández d’Elx per la formació practica del seu alumnat en l´Observatori de la delinqüència de la Policia Local de Castelldefels.


El primer semestre del curs 2013-14 han realitzat pràctiques en l´Observatori dos alumnes: Raquel, llicenciada en dret, advocada d’ofici i estudiant de criminologia de la UIC,  ha estat realitzant un estudi en l’oficina de denuncies de la Policia Local sobre les tasques d’assessorament i recolzament jurídic que realitzant els policies assignats a aquesta unitat. Rubèn, estudiant de criminologia de la UAB, ha col·laborat en la realització d’estadístiques de la Policia Local i ha dissenyat una enquesta sobre la percepció de la seguretat dels ciutadans de Castelldefels. 

El segon trimestre del present curs hauran quatre alumnes (2 UPF, 1 UAB i 1 UMH) col·laborant en diferents treballs i projectes que es desenvolupen en la Policia Local amb participació transversal d’altres departaments de l´Ajuntament de Castelldefels. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada