dijous, 9 d’octubre del 2014

Xerrades de convivencia i civisme als joves del PFI-PTT de Castelldefels

El passat 6 d´octubre vem realitzar xerrades sobre la normativa que regula la convivencia i el civisme a la nostra ciutat. Es important coneixa quins son els límits de la nostra societat per poder respectar-los. Les normes ens marcant els límits i els joves han de coneixar el seu contingut. 
L´objectiu principal de l´Observatori de la delinqüencia es la prevenció i es fonamental la feina que es fa amb els nostres joves.Per aquesta raó l´any passat ja es va realitzar diverses xerrades en aquest centre de transició al mon laboral i aquest any volem continuar en aquesta tasca.
El Programa de Formació i Inserció (PFI) en la modalitat de Pla de Transició al Treball està ubicat en la Escola Taller del Centre Civic de Vista Alegre, carrer Giralda 6.Hi han tres programes de formació: auxiliar d´establiments hotelers i de restauració, auxiliar de vendes, oficina i atenció públic , auxiliar en muntatges d´instalacions electriques. Aquests programes estan adreçats a joves d´entre 16 i 21 anys que no han acabat l´ESO i que volen iniciar-se en una formació més pràctica relacionada amb un ofici.
Desde l´Observatori sempre hem trobat una total disposició dels educadors del centre i es valora molt la tasca no només educativa que realitzant, sino de convivencia i transició al mon laboral. La prevenció entença en el seu contexte general no només la realitza la policia sino més aviat centres com aquest són un clar exemple de la eficacia de la prevenció comunitaria.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada