dimecres, 6 de maig del 2015

DELINQÜÈNCIA JUVENIL I REALITAT ACTUAL: REFLEXIONS CRIMINOLÒGIQUES I PROPOSTES

Les pràctiques universitàries del Grau de Criminologia es una oportunitat que ofereix l´Ajuntament de Castelldefels per que joves professionals puguin coneixia la situació de la seva elecció professional i aprendre d´eines actuals de prevenció de la delinqüència i els conflictes socials.

L´Observatori de la delinqüència de la Policia Local de Castelldefels disposem a totes les universitats catalanes que realitzant estudis de Criminologia de diverses places de pràctiques. Tenim la sort de rebre moltes novetats professionals dels joves estudiants i ens aporten visions actuals dels conflictes socials.


Una de les últimes experiències estar sent Irina Guillem, estudiant del Grau de Criminologia i Politiques Públiques de Prevenció de la Universitat Popeu Fabra. Volem compartir amb tots els seguidors d’aquest espai de comunicació la seva reflexió sobre la delinqüència dels més joves.

L´enllaç següent disposeu de les menciones reflexions d´Irina Guillem que encara que són personals estan força argumentades.
https://drive.google.com/file/d/0B2_2DmY4jsuIc0xsUlFiODBqMVE/view?usp=sharing

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada